Etapa 6: FC Botoșani 0-0 Sepsi OSK

FC Botoşani nu a reuşit să treacă de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în penultimul meci al etapei a VI – a. Confruntarea disputată luni seară de pe Stadionul Municipal s-a terminat nedecis, 0-0.

Costel Enache începe partida cu Sepsi în următoarea formulă: Pap-Patache, Chindriş, Burcă, Soiledis, Rodriguez, Oaidă, Golofca, Ongenda, Chitoşcă, Roman.

De partea cealaltă Eugen Neagoe începe meciul cu următorul unsprezece: Niczuly- De Moura, Viera, Jovanovic, Sato, Velev, Vaşvari, Drăghici, Fulop, Tandia, Simonovschi.

Sepsi a început curajos partida de la Botoșani și a ratat primele două șanse de gol. Istvan Fulop a șutat puternic în minutul 10, dar mingea s-a scurs puțin pe lângă poartă.Prima mare ocazie pentru FC Botoșani vine în minutul 23 când Mihai Roman II a ratat dintr-o poziție ideală, singurul cu portarul advers. În minutul 30, Hervin Ongenda are șansa deschiderii scorului dar goalkeeperul oaspeților se opune. Cinci minute mai târziu este rândul oaspeților să-și treacă în cont o ocazie bună de gol. Simonovski reia cu capul din interiorul careului dar Eduard Pap respinge în corner.

FC Botoșani începe în atac partea secundă. Ongenda execută un corner de pe stânga, Burcă reia cu capul dar mingea lovește bara și ajunge la Oaidă care cade în careu. Botoșănenii solicită penalty dar centralul Horia Mladinovici face semn ca jocul să continue. În minutul 55 Chitoșcă reia din marginea careului dar mingea trece peste poarta lui Niczuly. Șase minute mai târziu, Roman șutează de la 20 de metri dar nici el nu nimerește poarta. Oaidă își încearcă și el șutul dar trimite mult pe lângă poartă. Oaspeții echilibrează jocul și în minutul 76 Simonovski reia cu capul puțin peste poarta lui Pap. Enache i-a aruncat în luptă pe Brekalo, Corban și E. Papa dar jocul botoșănenilor nu s-a schimbat iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Vezi aici galeria foto de la meci