Etapa 5: FC Viitorul 2-2 FC Botoșani

FC Botoșani a început bine partida și a dat impresia că va face un nou meci foarte bun. Dar Viitorul nu a fost nici FC SB și nici FC Voluntari sau Astra. Jucătorii lui Hagi au ieșit la joc, George Ganea cade în careu de lângă Chindriș iar arbitrul Marian Barbu arată punctul cu var, după semnalizarea asistentului Valentin Avram. Brazilianul Eric marchează iar din minutul 12 Viitorul era în avantaj. FC Botoșani pune stăpânire pe joc, are posesia iar în minutul 21 Ofosu a avut șansa egalării dar mingea a lovit bara.

În minutul 27, FC Botoșani reușește egalarea. Ongenda aruncă mingea peste apărarea Viitorului, Papa reia pe poartă, Căbuz respinge până la Ashkovski iar acesta marchează. Trei minute mai târziu, Ofosu are șansa de a aduce pe FC Botoșani în avantaj dar Căbuz scoate cu piciorul. Cu trei minute înainte de pauză, Golofca a căzut în careu dar arbitrul nu a mai fost la fel de darnic ca în minutul 10. Ba mai mult, îi arată cartonașul galben lui Golofca pentru simulare.

Viitorul începe în atac partea secundă, Ganea șutează din marginea careului dar Hankic respinge spectaculos. Iancu are și el șansa golului dar Hankic respinge cu piciorul. Ganea îi lovește cu cotul în față pe Rodriguez dar arbitrul este din nou foarte indulgent cu echipa lui Hagi și scoate doar cartonașul galben. FC Botoșani echilibrează jocul iar Reagy Ofosu are o ocazie mare de gol în minutul 61. În minutul 65, Iancu readuce pe Viitorul în avantaj după o gafă făcut în apărare de Holzmann și Chindriș. FC Botoșani iese din nou la joc iar în minutul 76 Ongenda este aproape de egalare. Cinci minute mai târziu, Ofosu pătrunde pe stânga, centrează în careul de șase metri iar Ashkovski egalează din nou.

În minutul 90, Ofosu a avut șansa să aducă victoria Botoșaniului dar Căbuz își salvează echipa. În ultimul minut al prelungirilor, ambele echipe au avut câte o mare ocazie de gol dar meciul se încheie la egalitate, scor 2-2.