Etapa 30: FC Botoșani 1-2 FC Argeș

FC Botoșani și FC Argeș s-au întâlnit luni, de la ora 17:30, în ultima rundă a sezonului regulat din Liga 1, partidă care a decis și ultima echipă din play-off. Jucătorii antrenati de Croitoru aveau nevoie de un rezultat de egalitate pentru a se califica dar au fost învinși cu scorul de 2-1. Mihai Roman Jr. a deschis scorul pentru roș-alb-albaștri, iar Dobrosavlevic și Said au dus pe cei de la Argeș în Playoff.

Echipele de start
FC Botoşani: Pap – Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu – Haruţ (Santos ’84), Dican, Papa (Tîrcoveanu ’84)– Souza, Roman II, Mailat (Lupeta ’76).
Antrenor: Marius Croitoru

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici – Meza Colli, Raynov (Said ’64)- Isfan (Dumitru ’64), I. Şerban (Miguel ’87), Cr. Tănase (Dumitraşcu ’87) – George Ganea (Boldor ’87).

Antrenor: Andrei Prepeliţă (Constantin Schumacher pe foaie).

Prima șansă de gol le aparține oaspeților, în minutul 10. Lotovlevici a executat o lovitură liberă de pe dreapta, fundașii botoșăneni respins până la Șerban care a șutat peste poartă.În minutul 39, acțiune prelungită de atac a botoșănenilor încheiată cu șutul pe lângă poartă trimis de Haruț. Trei minute mai târziu, Mihai Roman 2 șutează de la 25 de metri dar mingea trece mult pe lângă poartă. Prima repriză se încheie cu șutul lui Jaja dar mingea trece mult peste poartă.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani în atac iar în minutul 47 Șeroni a ratat din interiorul careului. În minutul 52, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Mailat a centrat de pe dreapta iar Mihai Roman 2 a marcat din careul mic. Piteștenii au ieșit mai mult la joc în încercarea de a egala cât mai repede, pentru a spera la calificareaîn play-off. În minutul 71, Latovlevici a centrat în careu iar Dobrosavlevic a marcat cu capul, profitând de lipsa marcajului lui Dawa și de lipsa de reacție a portarului Pap. În minutul 81, FC Argeș marchează din nou după o serie de erori în defensiva botoșănenilor. Latovlevici a șutat la colțul lung, Pap a respins în față iar Said a marcat de lângă Șeroni.

Pe finalul partidei, botoșănenii nu au mai reușit să se apropie de poarta lui Greab iar FC Argeș se califică în play-off.