Etapa 3 Playout: FC Botoșani 1-2 Dunărea Călărași

FC Botoșani a disputat luni după-amiază partida din etapa a III-a a Playout-ului contra formației Dunărea Călărași. În fața propriilor suporteri elevii lui Liviu Ciobotariu au fost învinși cu scorul de 1-2, golurile oaspeților fiind înscrise de Gabi Iancu (min.33) și Ammari (min.56), iar de partea botoșăneană a marcat Laurențiu Buș (min.7).

Echipele de start

FC Botoșani: Pap – Patache, Miron, Burcă, Holzmann – Karaboue, Rodriguez – Buș, Fulop, Golofca – Roman
Rezerve: Fraisl, Pițian, Papa, Oaidă, Fabbrini, Soiledis, Ongenda

Dunărea Călărași: Straton – Enache, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy – Souda, Simion, Ben Djemia, Honciu – Iancu, Ammari
Rezerve: Calancea, Henderson, Filip, Benzar, Mediop, Mapuku, Keyta

În minutul 7, FC Botoșani deschide scorul. Laurențiu Buș șutează din marginea careului, mingea este deviată și intră în poarta lui Straton. Oaspeții ies la joc, în minutul 14 Souda are o mare ocazie de a egala dar Pap respinge cu piciorul. În minutul 31, arbitrul Adrian Cojocaru și asistentul Ciprian Danșa inventează o lovitură liberă pentru oaspeți, Iancu execută și marchează iar din minutul 33 scorul devine 1-1. În minutul 40 Souda are o ocazie uriașă de a marca, rămâne singur cu Pap dar șutează pe lângă poartă.

După un început modest al reprizei secunde, în minutul 56 oaspeții marcheză golul doi. Ammari înscrie după o acțiune prelungită de atac și multe gafe în defensiva botoșăneană. Oaspeții putea marca golul trei în minutul 60 dar mingea a lovit bara porții aprate de Pap.Prima ocazie a Botoșaniului din repriza a doua a venit în minutul 84 când Fabbrini șutează peste poartă din interiorul careului. În minutul 87 Dobrosavlevici vede al doilea galben iar Dunărea Călărași rămâne cu un om mai puțin.
Partida s-a încheiat cu victoria oaspeților iar FC Botoșani rămâne cu un singur punct în cele trei etape disputate în Playout.