Etapa 25: FC Botoșani 0-2 FCSB

Duminică de la ora 20.30 a avut loc partida din etapa a 25-a a Ligii 1 dintre FC Botoșani și FCSB, partidă disputată pe stadionul Municipal din Botoșani. Elevii lui Marius Croitoru au fost învinși cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Tănase și Olaru.

Echipele de start:

FC Botoșani: Hankic – Braun, Chindriş, Șeroni, Ţigănaşu – E. Papa, J. Rodriguez, E. Florescu – Caia, Al Mawas, Keyta
Rezerve: E. Pap, Patache, Plămadă, Holzmann, Fili, Toutouh, Tarsa, M. Roman I, Ashkovski
Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: A. Vlad – Haruț, Ov. Popescu, Miron, Radunovic – Moruțan, A. Șut, D. Olaru – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman
Rezerve: Straton – V. Crețu, Panțîru, G. Simion, Vukusic, I. Cristea, Vînă, O. Perianu, R. Oaidă
Antrenor: Toni Petrea

Primul șut spre poartă i-a aparținut lui Florescu, în minutul 8, dar mingea a trecut peste. Marius Croitoru face repede prima schimbare. Îl scoate pe Caia și îl trimite pe teren pe Mihai Roman. Față de precedentele meciuri, FC Botoșani joacă mai prudent și nu lasă spații jucătorilor de la FC SB care până în minutul 30 nu a avut nicio ocazie de gol. Prima mare ocazie a partidei i-a aparținut lui Mihai Roman, în minutul 34, care a scăpat din marcaj, a șutat la colțul scurt dar goalkeeperul oaspeților respinge în corner. Replica FC SB vine în minutul 41 când Olaru a șutat din marginea careului dar Hankic a reușit să respingă. Finalul primei reprize a aparținut oaspeților dar la pauză scorul a fost 0-0.

Repriza secundă începe cu FC SB în atac dar replica botoșănenilor a venit imediat prin Țigănașu care a șutat din marginea careului. FC SB deschide scorul în minutul 54. Tănase este lăsat nemarcat în marginea careului, șutează și îl învinge pe Hankic. Oaspeții majorează scorul în minutul 65. Moruțan a șutat din marginea careului, Hankic respinge în lateral iar Olaru șutează sub bară și marchează pentru 0-2 și partida s-a încheiat cu victoria FC SB-ului.