Etapa 23: FC Botoșani 0-0 Juventus București (Galerie foto)

FC Botoșani a remizat pe teren propriu, scor 0-0, contra formației de pe ultimul loc Juventus București în primul meci oficial din 2018.

FC Botoșani începe în atac și în minutul 2 are prima șansă de a marca. Dumitraș centrează de pe dreapta, Golubovici reia cu capul dar Drăghia prinde fără mari probleme. Cinci minute mai târziu, Oaidă preia pe piept și șutează de la 30 de metri dar mingea trece pe lândă poarta bucureștenilor. Dominarea botoșănenilor continuă, Dumitraș șutează din marginea careului dar mingea trece puțin pe lânga bară. În minutul 15, Rodriguez ratează incredibil din trei metri, portarul Drăgia avâng o intervenție foarte bună. Oapeții au prima șansă de gol în minutul 18, Cristian Ciobanu șutează din interiorul careului dar Cobrea prinde în doi timpi. Două minute mai târziu, Golofca șutează la colțul lung dar nu prinde cadrul porții. Oaidă își încearcă din nou șutul de la 20 de metri dar și de această dată trimite peste poartă. Finalul primei reprize a aparținut tot gazdelor dar Oaidă, Achim și Golofca nu au reușit să-l învingă pe Drăghia după 45 de minute scorul este 0-0.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani în atac, Rodriguez șutează de la 20 de metri dar scorul rămâne 0-0. Intrat în locul lui Jonathan în minutul 51, după doar două minute Moruțan are șansa deschiderii scorului. În minutul 60, Oaidă are încă o șansă de a marca dar Drăghia se întinde și respinge în corner. Golofca șutează de la 20 de metri dar Drăghia respinge din nou corner. În minuitul 80, Cristian Ciobanu a avut o șansă uriașă de a marca dar ratează din trei metri. Pe final, FC Botoșani nu a mai contat iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Echipele de start:

FC Botosani: Cobrea – Dumitraș, Miron, Burcă, Mușat – Achim, Oaidă – Roman, Rodriguez (51 Moruțan), Golofca (76 Chitoșcă) – Golubovic (59 Axente)

Rezerve: Pap, Plămadă, Ungurușan, Cucu, Moruțan, Chitoșcă, Axente

Juventus: Drăghia – Dima, Walace, Leca, Fl. Ștefan – C. petre, Simion, Koffi – Drăghici (59 Niocoară), Elek (76 Constantinescu), Ciobanu

Rezerve: Stoian, Carabela, Ene, Nicoară, Constantinescu, B. Robert. Sălcianu

[Best_Wordpress_Gallery id=”86″ gal_title=”Etapa 23: FC Botosani – Juventus”]