Etapa 2: FC Botoșani 4-1 FC Voluntari

Botoșaniul a început foarte bine campionatul, reușind ca după victoria de sâmbătă să fie pe locul doi în clasamentul primei ligi de fotbal din România.

După egalul cu Astra din startul sezonului, FC Botoșani a învins în etapa a 2-a cu 4 la 1 pe FC Voluntari în fața a 2000 de spectatori prezenți pe stadionul Municipal.

Chiar dacă s-a văzut condusă din minutul 12, după ce Laidouni transformă o lovitură de la 11 metri, Botoșaniul și-a revenit și a făcut spectacol pe Stadionul Municipal, opt minute mai târziu, Miron egalând cu o lovitură de cap, care a fixat mingea în vinclul adversarului. Încă un sfert de oră le-a mai trebuit celor de la FC Botoșani ca să treacă în avantaj, dar de data asta din cauza greșelii din minutul 27 făcută de Balaur, care a înscris în propria poartă. Ashkovski a ridicat în picioare Stadionul Municipal ducând scorul la 3-1, pentru ca, în minutul 90, Enriko Papa să pună punct acestui meci cu un șut superb de la 25 de metri, care avea să consfințească scorul final de 4-1.

Etapa următoare roș-alb-albaștri vor întâlni în deplasare formația FCSB, luni 29 iulie de la ora 20.00.