Etapa 19: Sepsi OSK 0-1 FC Botoșani

FC Botoșani a reușit să obțină trei puncte pe terenul formației Sepsi Sf. Gheorghe și revine pe locul 9. Golul victoriei a fost înscris de Cătălin Golofca în minutul 33.

FC Botoșani a început bine partida și a dat impresia unei echipe care și-a învățat bine lecția și care vrea toate cele trei puncte. După 15 minute în care FC Botoșani a avut inițiativa, gazdele au ieșit mai mult la joc. În minutul 23, Tandia șutează de două ori dar prima dată se opune Martin Fraisl după care mingea trece peste poartă. Trujic are prima șansă de gol a botoșănenilor dar reia slab și nu îl poate învinge pe goalkeeperul gazdelor.
În minutul 33, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Karaboue îi pasează foarte bine lui Golofca iar acesta marchează primul gol din acest sezon. Două minute mai târziu, Fulop trimite un șut-centrare de pe dreapta dar Ongenda și Golofca nu reușesc să împingă mingea în poartă. Fabbrini recuperează o minge în apropierea careului advers, șutează plasat dar portarul gazdelor prinde. Cu două minute înainte de pauză, Sepsi are șansa egalării dar F. Ștefan ratează o mare ocazie de gol.

Sepsi începe mai bine partea secundă și are două șanse de gol în primele 5 minute prin Simonovski și Tandia. Golofca îi pasează foarte bine lui Fulop care scapă singur cu portarul advers dar nu reușește să marcheze. În minutul 68, Simonovschi are o șansă uriașă de gol dar Martin Fraisl are o interveție extraordinară. Cu zece minute înainte de final, Nouvier șutează din careu dar Fraisl respinge spectaculos. În prelungiri, Tandia ratează egalarea iar FC Botoșani obține trei puncte mari la Sf. Gheorghe.

În urma acestui rezultat FC Botoșani ocupă locul 9 în Liga 1, cu 23 puncte, cu 4 mai puțin decât ultima poziție care asigură calificarea în play-off.

Foto: Facebook Sepsi OSK