Etapa 19: Academica Clinceni 2-1 FC Botoșani

Miercuri de la ora 14.30 s-a disputat partida din etapa a 19-a a Ligi 1 dintre Academica Clinceni si FC Botoșani. Pe un teren foarte greu botoșănenii au fost învinși cu scorul de 2-1, golurile ilfovenilor fiind înscrise de Adi Popa și Chunchuncov, iar pentru roș-alb-albaștri a marcat Al Mawas, fiind la primul gol pentru botoșăneni.

Echipele de start:
Academica Clinceni: 1. Vâlceanu – 3. Achim, 29. Patriche, 15. Jutric, 21. Dobrescu – 25. Cordea, 7. Moulin, 24. Cascini, 45. Longher – 23. Chunchucov, 8. Chandarov
Rezerve: Ureche, Gardoș, Pashov, Rusescu, Markovic, Ventura, Andronic, Dumitriu, A. Popa
Antrenor: Ilie Poenaru

FC Botoșani: 13. Hankic – 2. Haruț, 32. Șeroni, 6. Chindriș, 30. Țigănașu – 19. Patache, 8. J. Rodriguez, 67. E. Papa – 9. Al Mawas, 10. Ongenda 7. Keyta
Rezerve: Pap, Plămadă, Holzmann, Croitoru, Tîrcoveanu, Fili, Fernandez Satue, Toutouh, Ashkovski
Antrenor: Marius Croitoru

Pe un teren greu la Clinceni, botoșănenii au început greu partida și în minutul 13 Adi Popa deschide scorul cu un șut de la aproximativ 20 de metri. În minutul 27 Al Mawas primește o pasă de la Patache, intră în careu și trage pe jos, printre picioarele lui Patriche, direct în plasa porții lui Vâlceanu. În urma unui corner în minutul 35 Șeroni se înalță și reia cu capul, dar trimite puțin pe lângă poarta lui Vâlceanu. În același minut Adi Popa centrează în careu de pe partea stângă, dar Hankic se întinde și respinge.

Repriza secundă începe prost pentru roș-alb-albaștri când Alin Șeroni primește două cartonașe galbene în mai puțin de 3 minute si este eliminat. În minutul 73, bulgarul Chunchucov marchează golul doi pentru Clinceni după ce trece de fundașii botoșăneni și șutează printre picioarele lui Hankic. În minutul 90+1 Toutouh ratează din 12 metri! Acesta a încercat un șut pe jos, dar a trimis slab, pe lângă poarta lui Vâlceanu. Partida se termină cu victoria celor de la Clinceni care se depărtează la cinci puncte de botoșăneni.