Etapa 17: Gaz Metan Mediaș 0-0 FC Botoșani

FC Botoșani a terminat la egalitate, scor 0-0, în deplasarea de la Mediaș și rămâne la patru puncte de Playoff după etapa a 17-a.

Gaz Metan: Pleșca – R. Romeo, Larie, M. Constantin, Velisar – Fofana, Droppa – Olaru, Diakota, Ely Fernandes – Cardoso
Rezerve: A.Popa, Trif, R. Popa, Roșu, Drăghici, Sanoh, Pleașcă
Antrenor: Edi Iordănescu

Botoșani: Pap – Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu – Rodriguez, Papa – Ashkovski, Ebenhofer, M. Roman – Ofosu
Rezerve: Hankic, Holzmann, Cimpanu, Cascini, Moussa, Keyta
Antrenor: Marius Croitoru

FC Botoșani a făcut o primă repriză bună, având inițiativa și câteva ocazii mari de a deschide scorul. În minutul 12, Ashkovski cade la marginea careului după un duel cu Diakota iar arbitrul dictează lovitură de la 11 metri. Rodriguez execută slab iar Pleșca prinde fără probleme. În minutul 26, Ashkovski și Roman au două mari ocazii de a marca dar Pleșca se opune din nou. Pe finalul primei reprize, gazdele puteau marca prin Ely Fernandez care a trimis un șut-centrare de pe stânga, Pap a fost depășit dar mingea nu a prins cadrul porții.

În partea secundă, Gaz Metan a reușit să echilibreze jocul iar în minutul 57 Cardoso putea deschide scorul dar Pap își salvează echipa. FC Botoșani nu se mulțumește cu egalul și încearcă să obțină toate cele trei puncte. Ofosu scapă pe contraatac dar nu îl poate învinge pe Pleșca.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Pentru FC Botoșani urmează meciul cu Viitorul, programat pe 2 decembrie, de la 20.30, pe Municipal.