Etapa 15: FC Voluntari 1-2 FC Botoșani

foto: Facebook FC Voluntari

FC Botoșani a reușit să obțină toate cele trei puncte în deplasarea de la Voluntari. Antrenorul Marius Croitoru a fost salvat de fundașii Andrei Miron și Andrei Chidriș care au marcat în urma unor faze fixe.

  • FC Voluntari: Rîmniceanu – Struna, Achim, Balaur, A. Vlad – Căpățpînă, Signorelli, I. Gheorghe – Ebralizde, Papazoglou, C. Costin
    Rezerve: Mitrev – Kocic, Armaș, Laidouni, D. Benzar, Mățan, Simonovski
  • FC Botoșani: Pap – Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu – Papa, J. Rodriguez – M. Roman, Ongenda, Ashkovski – Keyta
    Rezerve: Hankic – Cascini, Ofosu, Moescu, Ebenhofer, Patache, Moussa

FC Botoșani a început bine meciul și a lăsat impresia că poate câștiga fără probleme partida de la Voluntari. Ashkovski are prima șansă de gol a partidei dar ratează iar în minutul 10 gazdele deschid scorul prin Ion Gheorghe, după niște greșeli mari în defensiva botoșănenilor. Patru minute mai târziu, ilfovenii au fost aproape de a majora scorul. Balaur a reluat cu capul dar Edi Pap are o paradă senzațională și își salvează echipa. FC Voluntari rămâne echipa mai periculoasă, Căpățână șutează de la distanță dar Pap se opune încă o dată. Botoșănenii cer penalty la un henț în careu comis de Achim dar arbitrul dictează doar corner. FC Botoșani încearcă să egaleze, Roman șutează din interiorul careului dar mingea trece pe lângă poartă iar la pauză ilfovenii erau în avantaj.

În debutul reprizei secunde, Țigănașu șutează la colțul scurt dar goalkeeperul gazdelor respinge în corner. FC Botoșani reușește egalarea în minutul 66. Roman a centrat în careu iar Andrei Miron a marcat cu capul din centrul careului. Keita și Ofosu sunt aproape de a aduce pe FC Botoșani în avantaj dar portarul Râmniceanu și bara se opun iar scorul rămâne egal. În minutul 84 Ofosu ratează incredibil iar două minute mai târziu Chindriș aduce pe FC Botoșani în avantaj. Mihai Roman centrează din nou foarte bine iar Chindriș marchează cu capul. Oaspeții puteau egala în prelungiri dar Pap intervine în fața lui Achim și partida se termină cu victoria roș-alb-albaștrilor care urcă pe loc de Playoff.