Etapa 15: FC Botoșani 1-1 FC Voluntari

FC Botoșani a jucat duminic de la ora 16.30 ultimul meci oficial din 2020, împotriva formației FC Voluntari. Elevii lui Marius Croitoru au terminat la egalitate, scor 1-1, roș-alb-albaștrii marcând prin Keyta în minutul 50 din penalty, iar ilfovenii au marcat prin Grădinaru în minutul 74.

FC BOTOȘANI: Hankic – Patache, Chindriș, Șeroni, Holzmann – Haruț, Florescu, Papa – Tîrcoveanu, Al Mawas, Keyta
REZERVE: Pap, Plămadă, Braun, Camara, Târșa, D. Croitoru, Ashkovski, Fili, Toutouh
ANTRENOR: Marius Croitoru

FC VOLUNTARI: Rîmniceanu – Cr. Costin, Balaur, C. Achim, Al. Vlad – Miranda, Borțoneanu, De Lucas – Ad. Popa, Betancor, Mailat
REZERVE: Lavin, Kocic, Buliga, Grădinaru, Fonseca, Al. Ilie, Da Veiga, Al. Stoica
ANTRENOR: Mihai Teja

FC Botoșani începe mai bine partida, are posesia dar primele două șanse de a marca au aparținut oaspeților. Jefte Betancor este scăpat din marcaj de două ori dar nu reușește să-l învingă pe Hankic. Prima ocazie a botoșănenilor vine în minutul 29. Patache a centrat de pe dreapta, Keita a reluat cu capul din careu dar mingea trece peste poartă. Cu cinci minute înainte de pauză, oaspeții ratează o mare ocazie prin același Betancor. Replica botoșănenilor vine un minut mai târziu când Târcoveanu șutează în plasa laterală.

Repriza secundă începe tot cu FC Botoșani în atac iar în minutul 48 Al Mawas ratează incredibil din șase metri. Un minut mai târziu, Tîrcoveanu este faultat în careu iar Istvan Kovacs arată punctul cu var. Hamidou Keita execută și marchează iar din minutul 50 FC Botoșani conduce cu 1-0. FC Botoșani rămâne în atac, Tîrcoveanu și Enriko Papa șutează din marginea careului dar scorul rămâne 1-0. Stoica, intrat pe teren în partea secundă, este aproape de egalare dar șutează în Hankic. Același Stoica pătrunde în careu dar reia peste poartă. În minutul 74, FC Voluntari egalează. Răzvan Grădinaru marchează de la aproape 30 de metri. Finalul meciului a aparținut botoșănenilor dar elevii lui Marius Croitoru nu reușesc să marcheze încă o dată pentru a obține toate cel trei puncte.