Etapa 13 Playout: Concordia Chiajna 2-1 FC Botoșani

Etapa a 13-a a Playout-ului a fost cu ghinion pentru botoșăneni. Elevii lui Leo Groazavu au fost învinși cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Concordia Chiajna după ce la pauză au condus cu 1-0 prin golul lui Herghelegiu din penalty.

Partida a început cu ocazia gazdelor care puteau deschide scorul prin Herea care din doi metri trmite mingea cu capul pe langă poarta lui Cobrea. În minutul 25 după o acţiune superbă a lui Moruţan, Hergheligiu a trimis în bara transversală din mijlocul careului. Același Moruțan șutează cu piciorul stâng de la marginea careului dar Bălgrădean respinge în corner. Ilfovenii au replicat prin Herea care a intrat cu mingea în careu dar șutează pe lângă poarta. În minutul 44 Lorand Fulop este faultat clar în careu, Colțescu dictând lovitură de pedeapsă pentru botoșăneni. Herghelegiu execută pe mijlocul porții si deschide scorul stabilind și scorul la pauză.

Repriza a doua a început cu ocazia botoșănenilor când Herghelegiu și Moruțan nu au putul trimite mingea în poartă. În minutul 56 jucătorii de la Concordia egalează. Munteanu a plecat de la limita off-side-ului, a scăpat singur spra poartă, dar a tras în bară. Pe urmărire, Cristescu a marcat. Șase minute mai târziu botoșănenii primes cel de-al doilea gol prin Munteanu care a înscris cu un şut plasat, după o combinaţie frumoasă cu Pena. Până la finalul partidei botoșănenilor li se refuză un penalty la Herghelegiu, iar meciul se termină cu victoria celor de la Concordia Chiajna.

În ultima partidă a sezonului, FC Botoșani va întâlni formația Pandurii Tg. Jiu pe teren propriu.

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Koenders, Dobrosavlevici, Albu, Fota – Grădinaru, R. Costin, Deaconu, Serediuc – Herea, Pena

FC Botoșani: Cobrea – Buș, Burcă, Mușat, Tincu – Bordeianu, Cucu, Moruțan, L. Fulop – Cârstocea, Herghelegiu