Etapa 12 Play-out: FC Botoșani 0-0 ACS Poli Timișoara

FC Botoșani și Poli Timișoara s-au întâlnit în ultimul meci al etapei a XII-a din play-out. Înaintea partidei, Poli Timișoara era pe loc de retrogradare și avea nevoie de o victorie pentru a mai spera să rămână în Liga 1.

Ro;-alb-albaștri începe meciul în atac iar în minutul 5 Golofca are prima șansă de a marca. Cinci minute mai târziu, Serediuc centrează de pe dreapta, Roman șutează dar mingea trece peste poartă. Golofca are încă o șansă de gol în minutul 19 dar Straton respinge spectaculos. Prima șansă de gol a oaspeților vine în minutul 21. Raț centrează de pe stânga, Drăghici reia cu capul mingea trece pe lângă poartă. În minutul 38, Șeroni reia cu capul din interiorul careului dar Pap respinge în corner. Cu trei minute înainte de pauză, Drăghici are șansa golului dar mingea este respinsă în corner. Raț a executat cornerul, Șeroni a reluat cu capul dar mingea a trecut pe lângă poartă.

În minutul 55 Roman are șansa deschiderii scorului dar goalkeeperul timișorean respinge în corner. Cinci minute mai târziu, Golofca centrează, Axente reia cu capul dar Cînu respinge de pe linia porții. În minutul 61, Golofca scapă singur cu portarul dar nici de această dată nu poate marca. Acsinte centrează de pe stânga, Fulop reia cu capul dar mingea trece puțin pe lângă poartă.
Partida s-a terminat cu scorul de 0-0 și FC Botoșani rămâne pe locul doi în clasamentul play-out-ului cu 34 de puncte.

Echipele de start:
FC Botoșani: Pap – Plămadă (46 Dumitraș), Miron, Burcă – Serediuc (52 Axente), Oaidă, Rodriguez, Acsinte – Roman (72 Moruțan), Fulop, Golofca

Rezerve: Brânză, Dumitraș, Mușat, Moruțan, Piftor, Axente, Tincu

Poli Timișoara: Straton, Melinte, Cînu, Șeroni – Munteanu, Artean, Vașvari, Oliva (14 Raț) – Drăghici (70 M. Roman), Bîrnoi (90 Velcota), Ciucur

Rezerve: Smaranda, Raț, Enescu, Zaluschi, Velcota, Roman, Oprea
Arbitri: George Dumitru (Covasna), Mircea Orbuleț (București), Stelian Slabu (Brașov)

Observatori: Viorel Anghelinei (Galați), Marian Dorobanțu (Buzău)