Etapa 11 Play-out: FC Voluntari 1-1 FC Botoșani

FC Botoșani a obținut doar un punct în deplasarea de la Voluntari deși a ajucat mai bine de 70 de minute cu un om în plus. Este al treilea meci din play-out în care FC Botoșani are superioritate numerică și nu reușește să câștige, după înfrângerile de pe teren propriu cu Dinamo și Chiajna.

Aflată pe loc de baraj, echipa lui Adrian Mutu a început mai bine partida, în minutul 7 Achim a trimis mingea în poartă dar golul a fost anulat pentru fault la portar. Replica botoșănenilor a venit imediat dar Golofca nu a reușit să marcheze la cele două șanse pe care le-a avut. În minutul 19, FC Voluntari a rămas în 10. Cernat a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault dur la mijlocul terenului, asupta lui Oaidă. Cu un om în minus, ilfovenii au făcut pasul înapoi și au permis botoșănenilor să iasă mai mult la joc și să deschidă scorul. Serediuc i-a pasat foarte bine lui Golofca iar acesta a marcat în minutul 26. Bucuria botoșănenilor a durat doar 9 minute. Daniel Benzar a profitat de o greșeală a defensivei și a reușit egalarea. Golofca putea raduce pe FC Botoșani în avantaj, cu cinci minute înainte de final, dar nu a reușit să-l învingă pe Mincă.

Debutul părții secunde aparține gazdelor care au avut două șanse de a marca prin Cosmin Achim dar scorul a rămas 1-1. Odată cu trecerea timpului, gazdele au făcut pasul înapoi și a permis jucătorilor de la FC Botoșani să se apropie mai mult de poarta lui Mincă. Golofca a fost cel mai periculos al botoșănenilor dar acesta a ratat din toate pozițiile.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, un rezultat care nu poate fi considerat pozitiv pentru FC Botoșani, în condițiile în care a avut un om în plus mai mult de 70 de minute.