Et. 1 Playoff: FCSB 2-1 FC Botoșani

FC Botoșani a început cu stângul Play-off-ul în deplasare la Giurgiu unde botoșănenii au pierdut cu scorul de 2-1 în fața echipei FCSB, după ce Stefan Ashkovski a deschis scorul în minutul 37 pentru Botoșani, iar pentru bucureșteni au înscris Octavian Popescu și Panțîru.

FCSB: Straton – V. Crețu, Haruț, I. Cristea, Radunovic – Oaidă, Ad. Șut, Fl. Tănase – Moruțan, A. Istrate, Oc. Popescu
Rezerve: Târnovanu – Panțîru, G. Simion, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Perianu, A. Musi, C. Timiș
Antrenor: Toni Petrea

Botoșani: Ed. Pap – Braun, Șeroni, Chindriș, Țigănașu – E. Papa, J. Rodriguez, Ongenda – Ashkovski, A. Caia, H. Keyta
Rezerve: Hankic – Patache, Racoțivan, Fili, Tîrcoveanu, Plămadă, Ed. Florescu, S. Camara, Holzmann
Antrenor: Marius Croitoru

Prima repriză a fost una de luptă, cu puține ocazii la cele două porți. Prima șansă de gol a aparținut gazdelor, în minutul 5. Oaidă a reluat cu capul dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Pap. FC SB a încercat să joace ofensiv dar majoritatea acțiunilor de atac s-au oprit la 25-30 de metri de poarta lui Pap. În minutul 37, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Ashkovski preia mingea în propria jumătate de teren, face o cursă de peste 60 de metri și îl învinge pe Straton. Replica FC SB-ului vine patru minute mai târziu când Tănase a executat bine o lovitură liberă dar Pap a respins de sub bară. La pauză, FC Botoșani era în avantaj, un rezultat surprinzător pentru mulți.

Repriza secundă începe cu FC SB în atac care are o primă șansă de gol prin Tănase, în minutul 47. Dominarea gazdelor avea să se concretizeze în minutul 65 când Octavian Popescu a marcat spectaculos din colțul careului. În minutul 70, Pap comite încă o gafă uriașă iar Panțîru profită și marchează pentru 2-1 și partida se termină cu victoria bucureștenilor.