Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Elevii botoșăneni, în vizită pe stadionul Municipal (FOTO) – FC Botoșani

Elevii botoșăneni, în vizită pe stadionul Municipal (FOTO)

Elevii de clasa a II-a de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” au fost in vizita, joi dimineata, pe stadionul Municipal, acolo unde s-au intalnit cu jucatorii de la FC Botosani.

Cei mici au primit mingi de fotbal din partea clubului, iar fotbalistii antrenati de Leo Grozavu le-au oferit autografe pe ele. Extrem de bucurosi si de entuziasmati, elevii au calcat pentru prima data pe gazonul de pe Municipal si au avut sansa de a schimba pase cu favoritii lor.

„Sunt foarte fericit ca i-am cunoscut pe jucatori si le multumesc pentru autografe. Sper sa castige cu Steaua”, a spus Andrei, unul dintre elevii care au vizitat clubul botosanean.

La final, atat elevii, cat si jucatorii, au facut o fotografie de grup, iar cei mici i-au rasplatit pe fotbalisti cu incurajari.

APASA AICI si vezi galeria foto!