Eduard Pap: „Eu cred că anul trecut am pierdut mai dramatic Playoff-ul” (video)

Va fi un Playout greu și trebuie să o luăm de la zero. Am tras un campionat întreg și să ajungi acuma să fii la șase puncte de baraj nu cred că este ok, să muncești un campionat întreg și să te trezești cu trei luni înainte de final că ești la șase puncte de baraj. Acesta este regulamentul, chiar dacă nu am prins Playoff-ul să nu începem să ne trezim ca în etapa a patra suntem în bătaie cu celelalte echipe de jos. Obiectivul este să luăm fiecare meci în parte și să câștigăm, iar cel mai greu meci este luni cu Chiajna. Dacă Doamne ferește nu începem cu o victorie luni coroborat și cu pierderea Playoff-ului nu o sa fie ok. Am fost al doilea an la rând la un pas de Playoff așa că nu este vorba de retrogradare, doar că trebuie să fim foarte atenți, concentrați 100% pe orice joc.

Am avut ghinionul ca în meciul cu Voluntari să mă accidentez, am avut o mică ciupitură de menisc, dar de o săptămână am intrat 100% normal și sper să intru în poartă să-mi fac treaba. Suntem pe primul loc și așa trebuie să terminăm. Am demonstrat că putem, suntem o echipă cu lot valoros, doar de noi depinde. Eu cred că anul trecut am pierdut mai dramatic Playoff-ul decât anul acesta. Dacă ne aducem aminte aveam opt puncte și toată lumea spunea că suntem în Playoff și am pierdut. Anul acesta am recuperat foarte bine, am avut un parcurs foarte bun și rezultatele ne-au adus la meciul cu Viitorul.
Vrem ca suporterii să fie alături de noi pentru că una este când joci cu ei în spate încurajându-te și alta este când încep să te înjure. Eu cred că sunt oameni deștepți care știu ce înseamnă să încurajeze echipa și sper ca începând de luni să fie cât mai mulți pentru că avem nevoie de ei.