Editorial | Vremea victoriei!

FC Botosani primeste duminica vizita formatiei Gaz Metan Medias. Meciurile dintre cele doua formatii s-au incheiat indecis in toate cele trei intalniri din aceasta editie de campionat.

0 – 0 este scorul inregistrat in fiecare dintre cele trei intalniri programate in actuala editie de campionat dintre Gaz Metan Medias si FC Botosani. Egalitatea se mentine si in statistica generala a intalnirilor dintre cele doua formatii. 5 egaluri si cate o victorie si o infrangere de fiecare parte.

Egale sunt toate echipele din Playout si fiecare meci trebuie abordat la victorie pentru cu nu este nimic de pierdut. Chiar daca dupa ultimele evolutii ale elevilor lui Leo Grozavu, unii suporteri botosaneni au inceput sa discute despre evitarea retrogradarii, pozitia actuala din clasament ar trebui sa ii linisteasca si sa ii indemne la optimism si la discutii despre victoria contra formatiilor ce conduc clasamentul Playout. O victorie duminica, pe Municipal, impotriva elevilor lui Cristi Pustai ar mai linisti spiritele in tribunele FC Botosani, in cercurile de sustinatori ai acestei formatii si chiar in vestiarul echipei.

Toate echipele sunt egale in Playout si toate meciurile sunt deschise oricarui rezultat. Toti muncesc la fel, toti se antreneaza si toti spera la rezultate pozitive care sa multumeasca spectatorii. Mediesenii vin dupa doua rezultate slabe, un egal la Tg Mures si o infrangere la Timisoara, iar Botosaniul reprezinta a treia deplasare consecutiva pentru elevii fostului antrenor al FC Botosani.

Botosaniul vine dupa doua egaluri la Pandurii si Timisoara, insa de aceasta data are de partea sa publicul botosanean ce poate sa faca diferenta in aceasta intalnire.

Va asteptam duminica de la 13.30 in tribunele Stadionului Municipal pentru a sustine formatia favorita din intalnirea FC Botosani – Gaz Metan Medias.

Numai impreuna putem reusi!