Editorial: Moldovenii fac legea

FC Botosani este liderul campionatului national de fotbal. Surprinzator pentru unii, elevii lui Costel Enache se situeaza pe prima pozitie a clasamentului provizoriu.

Vineri, dupa scorul campionatului, 5-1 impotriva celor de la Sepsi OSK, fotbalistii botosaneni s-au instalat pentru cel putin o saptamana in fruntea clasamentului Ligii I. Cu toate acestea, cel mai mediatizat moment al intalnirii a fost golul lui Patrick Petre, nu cele 4 pase de gol ale lui Golofca, nu golurile rezervelor intrate in teren Lorand Fulop si Mihai Roman, nu schimbarile inspirate ale lui Costel Enache.

Nu trebuie sa fim suparati ci sa luam totul ca atare. Pentru noi, acest refuz de a mediatiza meritele botosanenilor in victoriile obtinute in campionat este un plus. Ne tin cu picioarele pe pamant si nu ne lasa sa devenim visatori. Aceasta este mentalitatea de care avem nevoie in aceste momente pentru a putea gestiona presiunea creata de pozitia in clasament.

Avem incredere in deciziile antrenorului principal si in gandirea acestuia. Viziunea sa se poate vedea si din declaratiile echilibrate pe care Costel Enache le ofera dupa meciurile oficiale ale campionatului.

Felicitari pentru victorie, felicitari pentru pozitia in clasament, felicitari pentru atitudine si devotament.