EDITORIAL | Început promițător de retur

FC Botosani a reusit sa castige un punct in meciul contra liderului Ligii I Betano. La fel ca si in debutul campionatului, elevii lui Costel Enache au incheiat la egalitate cu CFR Cluj, echipa pe care majoritatea oamenilor din fotbalul romanesc o considera noua campioana. Acest rezultat ne face sa visam la o a doua parte a campionatului la fel de buna ca si turul si o clasare pentru prima data in istoria clubului in Playoff-ul acestei competitii.

„Botoșani e o echipă bună, stă bine în teren. Sunt 100% sigur că Botoșaniul va intra în play-off „ Emmanuel Culio, CFR Cluj.

„Botoșani va scoate puncte cu toate echipele bune, sunt sigur că această echipă va prinde play-off-ul”, a declarat Dan Petrescu.

Declaratiile de dupa meci ale oficialilor CFR ne bucura si in acelasi timp ne ingrijoreaza pentru ca un pas gresit poate narui visul frumos. Greutatea unui asemenea obiectiv pare sa fie constientizata insa de banca tehnica botosaneana.

„Cu toții încercăm să confirmăm ceea ce am realizat până acum și să ne depășim limitele. Obiectivul n-a fost să împiedicăm pe cineva, ci să încercăm să ne autodepășim și să ne gândim la un obiectiv măreț precum play-off-ul. Suntem pe un drum bun, acest punct ne dă încredere și speranță”, a declarat tehnicianul Costel Enache.

Cu incredere in fortele proprii si cu speranta la un rezultat bun trebuie sa abordam meciul de luni de pe Municipal contra formatiei Dinamo Bucuresti. Trei puncte in acest meci ne-ar oferi o distanta linistitoare fata de urmaritoare. In caz contrar, Dinamo si chiar Viitorul se pot apropia la un punct in clasament si ar spori presiunea de pe formatia botosaneana.