EDITORIAL I Spectacol pe Municipal

La primul meci din noua editie de campionat desfasurat in fata propriilor suporteri, elevii lui Costel Enache au reusit sa incante publicul prin maniera prin care au abordat meciul.

Desi s-a incheiat doar cu scorul de 2 – 0 pentru ros-alb-albastri, suporterii botosaneni au aplaudat la scena deschisa prestatia elevilor lui Costel Enache si un scor de doua ori mai mare nu ar fi suparat pe nimeni, dupa cum a recunoscut si antrenorul oaspetilor.

„Dacă e să evidențiez pe cineva de la noi, probabil Căbuz (n.r. portarul de la Hermannstadt) e cel care poate fi evidențiat. A limitat din proporțiile scorului”, a spus Alexandru Pelici.

„Sunt chiar fericit că am putut să oferim celor care au urmărit meciul un spectacol frumos. Un joc dinamic, un joc cu o mentalitate ofensivă, un joc în care ne-am creat foarte multe ocazii de gol. Au apărut și momente interesante în timpul jocului, șuturi frumoase, combinații frumoase. E un factor care poate atrage din nou lumea la stadion”, a adaugat Costel Enache.

Meciul de vineri de pe Municipal, ne-a adus aminte de partidele la care erau cel putin 4000 de spectatori in tribune si incurajau neintrerupt propriii jucatori. De ei avem nevoie la meciurile viitoare pentru a continua in aceeasi maniera meciurile din campionat.

Reteta spectacolului a fost completa in seara de vineri, un rezultat bun in prima etapa la CFR, un meci extraordinar in fata unei echipe ce va produce multe suprize Hermannstad si un debut de vis pentru jucatorul Ogenda, noul decar al botosanenilor.

Urmeaza un meci greu la Craiova, un meci in care speram sa ne luam revansa pentru semifinala din Cupa Romaniei, impotriva unei formatii ce nu a reusit sa inscrie niciun gol in actuala editie de campionat si care a ramas si fara oamenii ce au facut senzatie campionatul trecut, Baluta si Gustavo.