Editorial | Fără goluri în întâlnirile cu Gaz Metan Mediaș

Elevii lui Leo Grozavu si ai lui Cristi Pustai nu au reusit sa marcheze niciun gol dupa 270 de minute jucate in intalnirile oficiale.

Cele doua formatii au reusit din nou sa blocheze toate actiunile de atac ale adversarilor intr-o intalnire a carui rezultat poate fi pus si pe seama arbitrajului.

Un prim 11 modificat substantial fata de meciul contra ACS Poli Timisoara, un Gaz Metan ce isi dorea cele trei puncte pentru a-si mentine avansul din clasament, doua adversare considerate principalele candidate pentru pozitia a VII-a a clasamentului final, toate prefatau un meci deschis oricarui rezultat numai unuia alb nu.

Si toate au inceput bine pentru elevii lui Leo Grozavu. Dominare, ocazii de poarta, insa centralul partidei a tinut mortis sa se faca evidentiat. Si cum altfel, decat prin interpretarea eronata a unor faze de joc in urma carora Gaz Metan Medias ar fi trebuit sa joace in inferioritate numerica, iar FC Botosani sa beneficieze de cel putin doua lovituri de la 11 metri.

E frustrant sa te antrenezi din greu, sa nu mai scapi de criticile tuturor dupa incidentul de la Giurgiu, sa faci o deplasare obositoare, iar centralul Radulescu sa iti refuze trei puncte meritate si castigate pe teren. Nu poate garanta nimeni ca acele lovituri de penalty s-ar fi transformat in goluri, dar cu siguranta partida ar fi fost mult mai animata.
Si frustrarea s-a vazut in a doua repriza cand o buna bucata de timp luciditatea jucatorilor botosaneni a disparut pentru moment, iar dominarea mediesenilor parca prevestea un nou esec pentru FC Botosani.

Pana la urma trebuie sa ne multumim si cu un punct castigat in deplasare, un punct ce ar trebui sa asigure linistea pana la sfarsitul lunii, cand se va relua campionatul si vom primi vizita formatiei din Tg. Mures.