Dăruiește vieții o șansă!

Întotdeauna cu un zâmbet cald pe față, devotată familiei și muncii, mereu acolo pentru cei aflați în suferința, botoșăneancă a primit anul trecut o lovitură cruntă de la viață – Cancer gastric biopsial, cu determinări hepatice și osoase.

După un an de analize chinuitoare și diagnostice contradictorii în spitalele din România, timp în care boală a avansat, iar speranțele s-au împuținat, Cristina a primit o șansă la viață, la Clinica Anadolu, din Turcia. Tratamentul prescris de doctori costă 55.000 euro (operație și cure de chimio și radio, ulterioare).

De această sumă are nevoie Cristina, care a devenit o luptătoare. Luptă pentru ea și pentru familie, pentru cei doi copii care o așteaptă acasă, pentru prieteni, pentru colegi și pentru toți cei care au nevoie să fie puternici și pentru care Cristina vrea să fie un exemplu de urmat, luptă pentru VIAȚĂ!

Cei care doresc să o ajute pe Cristina, o pot face la partida din semifinala Cupei României dintre FC BOTOSANI și CS U CRAIOVA în urnele special amenajate pe stadionul Municipal, la casa de bilete sau donând în contul deschis pe numele ei:

LIPAN CRISTINA ELENA
RO92BTRL00701201D04297XX, deschis la Sucursală Transilvania, Botoșani