Dan Alexa: ”Este al treilea joc cu o evoluţie bună dar fără victorie”

La finalul jocului, antrenorul principal al ilfovenilor s-a arătat mulţumit de prestaţia elevilor săi dar în acelaşi timp a spus că nivelul Ligii I este unul slab comparative cu perioada în care juca el.

“O deplasare foarte grea, un adversar greu. Este o echipă care indifferent de adversar îşi impune ritmul. Am ratat o ocazie o ocazie imensă prin Serediuc, la acea intervenţie fantastică a lui Cobrea. Apoi am început foarte bine repriza a doua, am dominat până la golul egalizator, am avut să facem 2-1 prin Herea dar câteva oportunităţi pe contraatac. Botoşaniul ne-a preset în ultimele minute şi putea înscrie. Îmi felicit jucătorii pentru determinare. Este al treilea joc cu o evoluţie bună dar fără victorie. Trebuie să aducem repede puncte pentru a scăpa de zona periculoasă”, a spus Dan Alexa.

“Era un alt fotbal, erau jucători, erau şi alţi bani. Ştiţi foarte bine ce fotbal era înainte. E un fotbal mai slab decât era. Acum şapte-opt ani, cinci echipe se băteau pentru potul ăla de Champions League. Era Vaslui, CFR Cluj, Urziceni, Galaţi, Timişoara, Rapid. Mai erau Dinamo, Steaua. Erau salarii şi de 50.000 pe lună. Veneau jucători top. Alt fotbal. Nu mai sunt bani, mai modest…”, a mai declarat antrenorul echipei Concordia Chiajna.