Cupa Ligii Adeplast: FC Botoșani 0-2 Steaua

FC Botoșani a întâlnit joi seară în sferturile Cupei Ligii Adeplast formația bucureșteană Steaua București. Elevii lui Leo Grozavu au fost eliminați cu scorul de 0-2 (0-1) prin golurile marcate de Tudorie în minutul 45+1 și Ovidiu Popescu în minutul 49.

Partida a început în forță iar din primele minute jucătorii bucureșteni au văzut cartonașul galben prin Jakolis și Achim pentru joc periculos la Mușat și Barbosa. Cu o repriză echilibrată și puține ocazii de poartă botoșănenii au prima mare ocazie în minutul 35 când în urma unei lovituri de colț iar Golofcă trimite mingea peste poarta lui Stăncioiu. În minutul de prelungire steliștii au deschis scorul prin Tudorie cu capul care trimite mingea pe colțul scurt între bară și portarul Albuț.
Pauza nu este de bun augur pentru botoșăneni, după numai patru minute de la reluarea partidei Steaua marchează golul doi prin Ovidiu Popescu în urma unui contraatac care marchează cu latul după o pasă venită de la Jakolis. Șansa uriasă pentru Botoșani pentru a marca o are Istvan Fulop care primește o pasă excelentă în careu dar a trimis mingea pe lângă poarta apărată de Stăncioiu. În minutul 78 bucureștenii rămân fără căpitanul echipei care primește cel de-al doilea cartonaș galben și implicit cel roșu. Ultima ocazie a meciului o are Botoșaniul prin Mihai Roman care trimite mingea din afara careului puțin pe lângă vinclul porții.

Echipele de start:

FC Botoşani: Albuţ – Burcă, Ichim, Plămadă, Muşat – Vaşvari, Bordeianu – Golofca, Willie, M. Roman – Astafei

Rezerve: Avram, Cucu, Patache, I. Fulop, Herghelegiu, Sg. Popovici, L. Fulop

Steaua: Stăncioiu – Aganovic, Moke, Mitrea, D. Popescu – Muniru, Achim – Jakolis, D. Man, Ov. Popescu – Tudorie

Rezerve: Niţă, Simion, Tamaş, Toşca, M. Mihai, Ad. Popa

FC Botoșani părăsește sferturile Cupei Ligii Adeplast învinsă de Steaua București cu scorul de 0-2 iar următoarea partidă pentru elevii lui Leo Grozavu o are în deplasare la CSM Iași în cadrul etapei a 7-a a Ligii 1 Orange, duminică 11 septembrie de la ora 18:00.