Costel Enache:”Suntem condamnați să câștigăm la Constanța„

Joi de la ora 11:00 a avut loc conferința de presă în vederea partidei din etapa a 25-a a Ligii 1 Betano dintre FC Viitorul și FC Botoșani. La conferință a luat parte antrenorul principal al FC Botoșani, Costel Enache împreună cu jucătorii Olimpiu Moruțan și George Miron.

„Am ajuns la ultima finală, suntem dependenți de meciul de la Contanța. E clar că miza e foarte importantă pentru ambele echipe, e un meci direct, unul decisiv și pentru noi și pentru cei de la Viitorul. Văd un meci echilibrat, un meci în care ambele echipe vor fi foarte atente. Sper să fim noi cei care suntem eficienți pentru că ne-am cam pierdut eficiența și lucrurile acestea ne-au cam ținut pe loc în ultima perioadă. Am marcat foarte puțin deși am reușit să ajungem destul de consistent în zona de finalizare. Sper ca jocul de la Constanța să ne regăsim eficiența sau suntem condamnați să facem asta. Suntem două echipe echilibrate care am avut același traseu în campionat dar inversat. Viitorul a început slab și au revenit pe parcurs cu rezultate constante în ultima perioadă, noi am început prima parte foarte bine iar pe final ne-am împiedicat, suntem două echipe care am fost constant acolo în zona Play-off-ului, două echipe echilibrate, o spun și cele doua meciuri din campionat și Cupa Romaniei.

Astăzi rămânem în Botoșani la un teren sintetic acoperit. Dimensiunile sunt mici dar avem două baloane unul lângă altul, ne putem împărți, încercăm să facem ce putem dar mâine dimineață vom pleca la București și vom sta acolo trei zile să putem profita de terenuri. Au fost ceva probleme medicale dar nu care să împiedice activitatea. Golofca, Achim, Moruțan sunt accidentări sau lovituri inevitabile în cadrul unui joc. Pentru Tincu e foarte greu ca după două săptămâni de pauză să revină la 100% dar e bine în momentul acesta. Acsinte este în regulă după ce a avut probleme medicale peste care a trecut cu bine, a fost nevoie de ceva teste prin Germania, este ok și din punct de vedere contractual sau al legitimării, e un jucător pe care ne bazăm în momentul acesta. ”, a declarat antrenorul principal al FC Botoșani, Costel Enache.