Costel Enache: „Recuperăm, avem grijă și mergem în continuare la luptă”

Costel Enache, împreună cu jucătorii Alex Târnovan și Benjamin Kuku au fost prezenți la conferința de presă înaintea partidei de luni contra formației Sepsi Sf. Gheorghe de la ora 18:00.

”Meciul din tur a fost unul echilibrat dar acel dezechilibru numerit ne-a ajutat și acolo cred că s-a făcut diferența. Cu siguranță avem un joc foarte greu. A-ți văzut și voi jocurile din ultima perioadă a adversarului pe care îl vom avea luni, un joc consistent, bine pus la punct și cu foarte multă determinare. Cred că așa vom fi și noi tratați luni cu agresivitate, determinare și concentrare maximă. Dacă jucătorii mei, imi place să le spun așa pentru că îi consider ca niște copii și mă simt foarte bine lângă ei, echilibrează partea mentală avem șanse foarte bune pentru un rezultat bun. Adversarul s-a pus la punct a crescut în joc, în consistență, au făcut multe transferuri, au reparat punctele slabe, concurența e mult mai bună pe posturi așa că nu are nici o legătură jocul din tur cu cel de luni.
E un moment în care partea fizică suferă după cele 120 de minute dar nu trebuie să fie un motiv pentru noi de a plânge. Recuperăm, avem grijă și mergem în continuare la luptă.”, a declarat principalul botoșănean Costel Enache.