Costel Enache: „Nu a fost un program foarte ușor, cu jocuri și cu drumuri foarte lungi”

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct cu Sepsi Sf. Gheorghe, pe teren propriu. Ambele goluri ale echipei antrenate de Costel Enache au fost marcate de doi fundași, în urma unor faze fixe.

„Am început bine, ne-am pierdut concentrarea și am crezut că e de ajuns 1-0 și controlul total al jocului. Pentru mine nu punctul este foarte important. E important că am văzut dorința de a nu lăsa lucrurile neterminate. Au crezut că pot face ceva mai mult. Nu a fost un program foarte ușor, cu jocuri și cu drumuri foarte lungi. Au crezut în șansa lor și mă bucură că nu au cedat așa ușor punctele. Factorul mental este mai important decât grupul în sine. Vreau să-i felicit pentru acest lucru.
Lucrurile nu trebuiesc tratate așa. Ar trebui să luăm ultimele evoluții ale echipei din Sf. Gheorghe. E singura din play-out care nu au pierdut, au un joc bine pus la punct, e o echipă într-un moment bun. Coroborat cu starea noastră după cele două meciuri, puțin desumflați mental și moral, cu oboseala de la drum, se face un echilibru. Se poate întâmpla orice într-un joc de fotbal”, a spus Costel Enache.