Costel Enache: ”Ne ajută oamenii foarte mult pentru că subconștient se transmite o stare care aduce energie”

Astăzi a avut loc conferința de presă ce precede partida dintre FC Botoșani și CSM Poli Iași, partidă ce se dispută miercuri de la ora 18:30. La conferință au luat parte principalul Costel Enache și jucătorii Daniel Popa și Olimpiu Morutan.

„Încercăm să rămânem echilibrați, să punem în valoare modelul nostru de joc, valorile pe care ne azăm și atunci cu aceste ingrediente putem ajunge la victorie. Nu e un meci ușor, e un derby care naște orgolii, energii suplimentare și toți cei care participă la joc să înțelegem lucrul acesta și fiecare să ne facem treaba. Iașul e o echipă în formare, greu de citit cu un joc ofensiv interesant cu jucători de calitate, cu imaginație și lucrurile acestea ne pot dezechilibra. Ideia este că și noi suntem pe un drum bun, ne-am mai stabilizat și cred că putem pune în balanță faptul că începem să ne consolidăm ideia de joc și atunci putem noi să impunem ritmul.

Așteptăm oamenii lângă noi nu doar la derby-uri, încercăm să transmitem ceva prin jocul nostru, prin comportamentul nostru în teren în așa fel încât sa-i atragem. Ne ajută oamenii foarte mult pentru că subconștient se transmite o stare care aduce energie.”, a declarat Costel Enache la conferința de presă.