Costel Enache: „Chiajna are un joc eficient și bine pus la punct”

Principalul botoșănean Costel Enache a declarat în conferința de presă înaintea partidei de sâmbătă cu Concordia Chiajna din etapa a 20-a a Ligii 1 Betano că va avea un meci foarte greu și că odată va veni și înfrângerile.

„Este un meci foarte greu, Chiajna este într-un moment foarte bun, un joc eficient bine pus la punct, mai nou și specificul terenului care ajută echipa gazdă. Ineviabil la drumul ăsta lung apar suspendări, apar accidentări și trebuie să căutăm soluții nu să ne plângem. Știm că o să vină și înfrângerile, e inevitabil, ideia este să încercăm să menținem valorile și principiile pe care ne ghidăm în activitatea noastră. Putem pierde un meci, oricine înțelege lucrul ăsta dar atunci când pierdem să știm că am făcut tot ce a depins de noi pentru a obține victoria.
Accidentarea lui Dumitraș pare destul de gravă în contextul în care va lipsi un meci dar nu de lungă durată. Eu aș trata Chiajna ca o echipă bună din campionatul nostru, o echipă cu jucători capabili de lucruri colective bune dar și individual. Avem un Bărbuță, un Pena, sunt jucători care ne pot pune probleme individual dar cred că organizarea din ultimul timp de joc a celor de la Chiajna le aduce forță.”, a declarat antrenorul principal Costel Enache.