Cornel Șfaițer: ”Când dorești să închei un contract, trebuie să negociezi”

Cornel Şfaiţer a declarat că se aştepta ca Leo Grozavu să demisioneze deoarece era foarte afectat după ceea ce s-a întâmplat la Giurgiu.

”A fost gestul urât la ieșirea nervoasă care a avut-o Leo la meciul de la Giurgiu. Din dorința lui de a câștiga meciul în fața Astrei. Golofca la fel, un gest care nu-și avea rostul. Venea după un moment, știți foarte bine, când noi l-am susținut, o perioadă cu suspendări, o perioadă în care am avut de suferit din comportamentul lui. În momentele astea de tensiune, când ești schimbat, trebuie să știi cum să te comporți. În primul rând tu ca elev pentru că știți foarte bine că sunt tensiuni.
Din păcate s-a întâmplat, nu mai putem întoarce lucrurile, Leo este destul de afectat, am avut discuții, am vrut să cer detalii și de la Golofca și de la Leo Grozavu după joc, ieri după antrenament. E clar, sunt lucruri neplăcute.
Am înțeles că și-a dat demisia, am fost sunat, e foarte neplăcut, avem un joc important vineri, începe un nou campionat, avem un meci important. Din păcate, timpul este prea scurt. Am mai trecut prin astfel de momente, le-am gestionat foarte bine, sunt sigur că o să o facem și în acest moment.
Asta nu înseamnă că i se va accepta pe loc demisia, când dorești să închei un contract, trebuie să negociezi. Tot timpul știți foarte bine, nu s-au perindat foarte mulți antrenori pe la noi, dar au existat negocieri și la rezilierile de contract. Nu-i vom accepta demisia pe loc”, a declarat Cornel Șfaițer.