Conferința de presă, înaintea meciului cu Steaua București (FOTO)

FC Botosani intalneste Steaua Bucuresti, in cadrul etapei a XVII-a din Liga 1, meci ce va avea loc in deplasare, duminica 27 noiembrie, incepand cu ora 20:30.

La conferinta de presa programata inaintea acestui meci au participat jucatorii Gabriel Vasvari si Nicolae Musat, precum si antrenorul Leo Grozavu.

fc-botosani-it2_2254 „La acest meci nu le spun nimic pentru că motivaţia există la fiecare. La orice meci trebuie să existe motivaţie, cu atât mai mult când joci cu echipa de pe primul loc, echipă titrată, club titrat. E greu de vorbit înaintea unui asemenea meci. Poate să fie un avantaj pentru noi dar aşa însă cum arată istoria întâlnirilor directe e clar că suntem victime sau am fost. Sper să fie cât mai lungă istoria dintre Steaua şi Botoşani, suntem una dintre echipele cele mai noi în prima ligă. Jocul nostru îmi dă încredere pentru viitor. Eu sper ca odată cu jocul bun să vină şi rezultatele. Nu se poate la infinit să joci bine şi să pierzi. Am avut ghinion cu cei de la Voluntari şi sper să nu se mai întâmple în partidele viitoare. În viaţă există o lege a compensaţiei. Să nu uităm unde eram şi ce ne-am propus la începutul campionatului. Ne-am depăşit oarecum condiţia iar acum suntem într-un moment de echilibru. Nu s-au terminat şansele pentru a accede în play-off. Trebuie să joace cineva şi în acest play-out. Mergem înainte, avem o echipă de construit, jucători tineri. În vară au plecat jucători importanţi, nu am făcut investiţii. Încercăm să prezentăm un fotbal cât mai bun, lumea ne apreciază pentru ceea ce facem” – Leo Grozavu, antrenor FC Botosani

fc-botosani-it2_2266„Noi ne dorim la fiecare meci pe care il disputam cu Steaua sa scoatem un rezultat bun. A ramas singura echipa din Liga 1 cu care nu am obtinut niciun punct, dar va fi o partida foarte grea. Intalnim echipa de pe primul loc, care in ultima perioada au avut si rezultate negative, ceea ce ne arata ca se poate. Trebuie sa ne daruim, sa avem o atitudine buna, sa nu fim fricosi si sa incercam sa jucam fotbalul pe care il stim. Ieri am intrat normal in antrenament, chiar 100 % nu sunt, dar sper pana la ora jocului sa fiu apt.” – Gabriel Vasvari, mijlocas FC Botosani

 

fc-botosani-it2_2274„Imi doresc enorm sa scriem istorie, sa terminam aceasta pagina neagra a disputelor cu Steaua si speram ca duminica seara sa inceapa o noua istorie a acestor dispute. Steaua are un lot numeros si isi permite sa schimbe la trei zile titularii. Nu cred ca vor lua aceasta partida la pret de matineu. Este o ambitie in plus cand simti ca adversarul nu-ti acorda sansa sau te priveste de sus. Este normal sa te ambitioneze. Noi speram ca duminica sa ne ambitionam indiferent cum ne vor considera cei de la Steaua. Probabil este si un blocaj psihic faptul ca nu putem castiga cu Steaua, dar explicatii putem gasi nenumarate. Ce este important este ca nu am castigat puncte cu Steaua, am facut jocuri bune, dar rezultatele nu s-au vazut.”, – Nicolae Musat, fundas FC Botosani.