Conferință de presă (24.05.2017)

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani a declarat că jocul de mâine seară de la ora 20:30 de pe „Municipal” cu liderul play-out-ului Ligii I, CSM Poli Iaşi va fi unul al marilor orgolii.

„Ţinând cont de faptul că rezultatele de aseară ne-au fost favorabile și vom juca și la anul pe prima scenă a țării, spun că va fi un meci în care sper ca jucătorii să fie mânați doar de orgoliul profesional. Vrem să demonstrăm că suntem o echipă mult mai valoroasă decât locul pe care-l avem în momentul de față în clasament. A fost un play-out în care am fost de multe ori dezavantajați, probabil din acest motiv sau unul dintre motivele pentru care suntem în acest moment cu doar 30 de puncte, nu ne permitem să jucăm pentru prima poziție. Maine o să vedeți un Botoșani care-și va domina adversarul așa cum a facut și un alte întâlniri, așa ca nu neapărat punctele sau rezultatele dau de fiecare dată măsura exactă a campionatului. Probabil că Iașiul dacă ar fi avut un arbitru în prima ligă era detașat să arbitreze la Botoșani, în virtutea ultimilor întalniri. Când am jucat cu echipe din București am fost arbitrați de arbitri din București și am fost executați. Îmi doresc un arbitraj imparțial și cel mai bun să câștige, nu să decidă arbitrul. În meciul de la Botoșani din sezonul regulat am jucat cu doi oameni în minus și de aceea îmi doresc un arbitraj imparțial”, a declarat Leo Grozavu.

Partida FC Botoşani- CSM Poli Iaşi, meci contând pentru etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I va avea loc joi de la ora 20:30 pe stadionul „Municipal”.