Conferință de presă (19.12.2018)

Miercuri, 19 decembrie de la ora 13.00, a avut loc conferința de presă înaintea partidei dintre FC Botoșani și Dunărea Călărași de joi, 20 decembrie, de la ora 17.30. La conferință au fost prezenți antrenorul principal Liviu Ciobotariu, portarul Eduard Pap și fundașul Andrei Dumitraș.

„Toate punctele sunt importante care sunt puse în joc indiferent că jucăm cu Dunărea Călărași sau cu altă echipă, este ultimul meci din acest an, un ultim examen pentru noi. Ne dorin toate cele trei puncte mai ales că în ultimele două jocuri de acasă am rămas puțin restanți. Chiar dacă întâlnim o echipă, Dunărea Călărași, par a fi într-un blocaj și mă refer la faptul că nu au reușit să câștige de foarte mult timp și nu trebuie să cădem în această capcană. Întțnim o echipă care în tur ne-au bătut, avem o revanșă de luat. Ce pot să vă asigur că echipa este pregătită pentru joc și în nici un caz nu ne gândim la sărbătorile de iarnă ci doar că suntem obligați să luăm cele trei puncte puse în joc.
Am discutat cu jucătorii după meciul cu FCSB, am uitat rezultatul, am învățat din greșelile pe care le-am făcut și să jucăm ceea ce vrem noi să jucăm, adică un fotbal ofensiv cu presiune de adversar. Vrem să facem un cadou de sărbători suporterilor botoșăneni prin cele trei puncte.

La acest joc nu avem nici o scuză, nici că terenul este tare, nici că este frig afară, nici că putem nu putem recupera anumiți jucători, cuvântul de ordine este că ne vom bate să luăm cele trei puncte foarte importante pentru noi. Nu accept nici o scuză din partea jucătorilor mei. Sunt convins că echipa este pregătită mental și fizic pentru acest joc. Întâlnim o echipă care nu au câștigat de doisprezece etape, nu vreau ca să dăm noi posibilitatea să-și revină după doisprezece etape această echipă.

După ce se va termina ultima etapă voi trage o linie, nu am să dau afară jucătorii însă este normal că vom face o completare la acest lot. Am la dispoziție un lot echilibrat, valoros, dar mai am nevoie de concurență pe posturi. Din punctul meu de vedere îmi doresc să rămâne toți jucătorii dar dacă va veni o ofertă bună pentru orice jucător eu nu am să mp opun. La schimb sau gratis nu va pleca nici un jucător, asta o garantez.”, a declarat antrenorul principal Liviu Ciobotariu.