Conferință de presă (05.05.2017)

Partida dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş a fost programată să se dispute duminică, începând cu ora 13.30.Tehnicianul Leo Grozavu spune că indiferent când este programat un meci, elevii săi trebuie să fie pregătiţi pentru a juca şi pentru a câştiga. În acelaşi timp, el se declară nemulţumit de modul în care se programează meciurile, în special cele din play-out.

“Suntem obişnuiţi. Pe parcursul campionatului am fost de multe ori dezavantajaţi, nu ştiu dacă cu intenţie. Asta este. Şi ora de disputare, şi zilele de disputare. Nici nu putem să avem noi prea mari pretenţii. Suntem aşa la coadă. Când suntem programaţi să jucăm, vom juca. Că de 1.30, că e 8.30, că e luni, că vineri. Nu am avut şi noi şansă să fim programaţi mai bine. Sunt mici detalii care în anumite momente pot face diferenţa. Tot ce ştiu este că ne dorim să câştigăm, pentru a avea şanse la o clasare superioară şi pentru a securiza rămânerea în prima ligă”, a spus Leo Grozavu.

Leo Grozavu susţine că are mai mulţi jucători care acuză probleme medicale iar unii dintre ei vor rata meciul cu Gaz Metan Mediaş. El spune că sunt foarte multe meciuri iar din acest motiv unii jucători cedează.

“Urmează o nouă partidă de campionat, pe teren propriu. Revin şi eu pe bancă după acea suspendare. La ultimul joc pe teren propriu am câştigat şi sperăm să fie de bun augur. O partidă importantă, ca toate celelalte, dificilă, întâlnim o adversară cu care am avut mereu partide dificile pe teren propriu. Sperăm ca la final să avem bucuria victoriei. Avem multe probleme de lot, foarte multe. S-au înmulţit de la etapă la etapă. Dacă în anii trecuţi, jucam acum ultima etapă a campionatului, de data aceasta mai avem vreo cinci. Foarte multe meciuri. Acest play-out produce mai multă uzură decât efectul scontat, respectiv spectacolul. Sunt mulţi cu entorse. Unii dintre cei cu accidentări musculare, nici măcar nu au intrat la programul normal de pregătire. Sunt juniori, jucători tineri, care în anumite momente au cedat. Acolo sunt problemele. Cei care intră în teren, sunt jucători legitimaţi la FC Botoşani, trebuie să demonstreze că îşi merită locul aici. E un punct de reflexie, trebuie să ne gândim foarte bine când alcătuim lotul şi când ne propunem lucrurile pentru ediţia viitoare. Dacă va fi.”, a declarat Leo Grozavu la conferința de presă în vederea partidei cu Gaz Metan Mediaș.