Cătălin Golofca: „Suporterii ar trebui să ne încurajeze chiar dacă suntem conduși pentru că noi ne dăm viața pe teren”

„E un meci special, am trecut pe acolo. Îmi reîntâlnesc foștii colegi, mai vorbesc cu ei, sunt niște băieți extraordinari dar îmi doresc foarte mult să câștigăm meciul acesta. Cred că suntem pregătiți să câștigăm acest joc, avem o echipă bună, venim după un rezultat bun și trebuie să demonstrăm acasă că putem câștiga împotriva Stelei. Este o echipă foarte bună dar o putem învinge.
Vreau să fim susținuți mai mult în timpul meciurilor, am fost înțeles greșit de unii dintre suporteri dar dacă ne vor susține și ne vor încuraja chiar dacă vom fi conduși putem întoarce orice rezultat. Am domonstrat-o împotriva Stelei, am fost conduși cu 2-0 și am egalat. Nu am nimic cu suporterii, chiar Botoșaniul este una dintre puținele echipe din Liga 1 cu așa mulți suporteri, doar că ar trebui să ne încurajeze chiar dacă suntem conduși pentru că noi ne dăm viața pe teren și putem întoarce orice rezultat cu ajutorul lor. Dacă voi da un gol și voi scoate un rezultat bun o să-l dedic suporterilor. Va fi ceva special pentru mine să marchez, mi-aș dori foarte mult, mă voi pregăti săptămâna aceasta foarte bine și să dea Dumnezeu să marche și să câștigăm acest meci.
Noi trebuie să fim determinați, agresivi și cu puțin noroc vom intra în istorie. Nu sunt secrete în vestiarul Stelei, sunt jucători cu calitate, cei mai buni au fost aduși acolo dar vor veni motivați pentru că anul trecut am venit și eu cu lotul lor și știu că vor pregăti jocul foarte serios în ciuda faptului că au câștigat toate meciurile aici, Botoșaniul este o echipă bună și redutabilă acasă și vor veni foarte motivați să câștige.”, a declarat mijlocașul FC Botoșani, Cătălin Golofca.