Căpitanul Gabi Vașvari și mijlocașul Alin Cârstocea: ”Cu sau fără antrenor principal, noi trebuie să dăm totul pe teren”

Intrarea generală la această partidă este de 20 de lei, biletele putând fi achiziţionate de suporteri astăzi până la ora 17:00 şi mâine de la ora 10:00 până la ora de start a partidei.
Căpitanul Gabi Vașvari și mijlocașul Alin Cârstocea mizează pe public la partida cu ACS Poli Timișoara și speră la toate cele trei puncte în prima etapă a Play-out-ului.

“Fiecare meci este greu. Nu vor veni aici să fie victime. Meciul începe de la 0-0, fiecare echipă are şansa ei dar sperăm să ieşim victorioşi. Publicul este important la o echipă de fotbal, sperăm să vină şi să ne susţină. Avem nevoie de ei chiar dacă uneori nu îi mulţumim cum ar trebuie. Sperăm să fie alături de noi şi să ne ajute să luăm cele trei puncte”, a declarat Alin Cârstocea.
“Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, Timişoara este o echipă cu jucători experimentaţi, care au adunat destule puncte. Dacă nu aveau acea penalizare, stăteau destul de bine în clasament. Au jucători periculoşi pe contraatac, la faze fixe. Băieţii s-au antrenat bine, suntem jucători profesionişti, trebuie să intrăm concentraţi şi să câştigăm acest meci, să apărăm onoarea noastră şi culorile acestui club. Nu mai are rost să vorbim ce s-a întâmplat ieri. Trebuie să ne concentrăm pentru partida de mâine”, a declarat Gabriel Vaşvari la conferința de presă.

Partida FC Botoşani- ACS Poli Timişoara, meci care va avea loc în prima etapă a play-out-ului Ligii I va avea loc mâine de la ora 20:30 pe stadionul „Municipal”, prețul biletului fiind de 20 lei (intrare generală).