Bilete

 

Fii suporter FC Botosani si achizitioneaza-ti abonamentul

Chiar daca momentan, accesul suporterilor este interzis pe stadioane la meciurile oficiale ale FC Botosani, abonamentele pentru sezonul urmator vor fi eliberate normal. Conducerea FC Botosani spera ca starea de normalitate sa ia cat de curand locul starii de alerta cauzata de Covid-19 si impreuna sa ne putem bucura pe stadion de meciurile FC Botosani. A detine un abonament nu inseamna doar a fi sigur de locul din tribune ci este una dintre modalitatile de a-ti arata sustinerea pentru echipa preferata.

  Abonamentele pentru sezonul competitional 2020 – 2021 vor fi puse in vanzare începand cu data de 21 august 2020.

Posesorii de abonamente din sezonul anterior pot reînnoi abonamentele pentru aceleași locuri până în data de 31 august 2020, ulterior acestei date abonamentele putând fi achiziționate și de pe platforma online www.bilete.ro.

Timp de o saptamana, abonatii fideli pot ridica noile carduri de la sediul clubului FC Botosani din incinta Stadionului Municipal, in intervalul orar 9.00 – 16.00.

 Prețurile abonamentelor sunt:

  • Peluza Nord – 180 lei
  • Peluza Sud – 180 lei
  • Tribuna I, sector A și C – 300 lei
  • Tribuna I, sector B (acoperit) – 540 lei
  • Tribuna II, sector A și C – 300 lei
  • Tribuna II, sector B – 350 lei

Abonamentul FC Botosani certifica sustinerea fiecarui posesor pentru formatia ros-alb-albastra. FC Botosani joaca doar pentru suporteri si numai impreuna poate scrie in continuare istorie in fotbalul romanesc. În prima parte a campionatului, meciurile se vor disputa fără spectatori. Abonamentul este o formă de susținere a echipei. Achizitionand un abonament la tribuna pentru noul sezon, suporterul FC Botosani va face o economie de 30% din costul total al biletelor de acces, iar in cazul unui abonament la peluza, economia este de 50%.

În noul sezon competițional tranzitul între sectoare nu va mai fi posibil datorită noilor reguli de identificare a sectoarelor, astfel, fiecare sector va avea cate o culoare unică ce se va regăsi și pe ticketul de acces.

Sustine-ti echipa favorita si achizitioneaza un abonament la meciurile oficiale FC Botosani!

În incinta stadionului Municipal au acces:

  • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore.
  • Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Regulamentul de participare la evenimentele susținute pe stadionul Municipal Botoșani poate fi verificat AICI