Atacantul Naif Hazazi a semnat cu FC Botoșani (foto)

Naif Hazazi, 29 de ani, internaţional în echipa Arabiei Saudite, a semnat până în vară, cu posibilitate de prelungire cu FC Botoșani. Introdus la pauză în amicalul cu Bucovina Rădăuţi, Naif Hazazi a surprins în mod plăcut. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a marcat golul de 4-0, în minutul 90 şi a dat pasa decisivă la reuşita lui Citoșcă.

 „E un jucător pe care l-am urmărit. În testul cu Bucovina Rădăuţi mi-a plăcut cum s-a mişcat. Are clar viziune în joc, are atitudine, are calităţi. Sper ca să ne ajutăm reciproc în îndeplinirea obiectivelor. El a semnat până în vară cu posibilitate de prelungire. El s-a alăturat lotului în urmă cu două săptămâni şi sper să se acomodeze cât mai repede. A ales să vină la Botoşani cu gândul la Mondial. Dacă o să se impună şi o să joace la noi, cu siguranţă va reuşi să prindă lotul naţionalei Arabiei Saudite. Sperăm ca în cel mai scurt timp să definitivăm toate documentele şi el să aibă drept de joc pentru a debuta, cât mai repede într-un meci oficial”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Fotbalistul are nu mai puţin de 42 de partide în echipa naţională, pentru care a marcat de 10 ori. Ultimul club pentru care a evoluat este Al Taawon, unde joacă acum românul Adi Popa iar ultimele partide pentru Hazazi au fost în decembrie contra naționalelor Kuweit și Emiratele Arabe Unite.