Atacantul Benjamin Kuku şi mijlocaşul Laurenţiu Buş se alătură echipei lui Leo Grozavu

După ce şi-a asigurat serviciile jucătorilor Alberto Cobrea şi Alin Cârstocea, FC Botoşani a mai parafat astăzi două transferuri. Este vorba de cel al atacantului Benjamin Kuku de la ASA Tg. Mureş şi al mijlocaşului  Laurenţiu Buş, care ultima oară a evouluat în Israel la Hapoel Ramat haSharon.

În vârstă de 21 de ani, Kuku s-a născut în Nigeria și a ajuns în România în anul 2013, la Armatura Zalău. De acolo a luat drumul spre Târgu Mureș, care l-a împrumutat mai apoi la Clinceni. A revenit însa la ASA și a facut meciuri excelente în tricoul târg-mureșenilor reușind să marcheze două goluri: unul în poarta Stelei, iar celălalt chiar împotriva celor de la FC Botoșani.

Pe lângă Kuku, la FC Botoșani va ajunge și Laurențiu Buș, care a mai trecut pe la Târgu Mureș, FC Rapid, Oțelul Galați, iar în ultima perioadă a jucat în liga secundă din Israel, la Hapoel Ramat haSharon. Buș are 29 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș dreapta, însă poate juca atât în centru, cât și stânga. Acesta se va alătura lotului la București, urmând a pleca cu echipa în Turcia.

„E clar ca vom mai aduce doi, trei jucatori. Avem foarte multi jucatori tineri. Stiti foarte bine ca au plecat multi jucatori importanti. Eu am mare incredere in cei care au venit acum, la Cobrea, la Carstocea, sau chiar Kuku de la ASA Targu Mures. Avem un an 2017 foarte greu, cu 5 meciuri foarte importante”, a spus Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani.