Arată-ne cât de mult ne iubești » FC Botoșani te trimite în Maldive!

FC Botoșani se află printre protagonistele primului sezon al show-ului „Microbist de România”. Echipa noastră se afllă într-o galerie selectă, numărându-se printre cele mai iubite 10 echipe din România care va avea un ambasador în show-ul „Microbist de România” care va fi pe TVR 1 între aprilie și iulie 2021.

Spre deosebire de „Fotbalist de România”, care era dedicat doar jucătorilor, acest show este dedicat doar suporterilor, participanților oferindu-li-se o „Vacanță de Fotbalist” în Maldive unde se vor întrece în 20 de probe extrem de distractive, unele în premieră mondială.

Fiecare din cei 10 reprezentați ai celor mai iubite 10 echipe din România, printre care și FC Botoșani, va primi ca premiu experiența în Maldive, o „Vacanță de Fotbalist”, care este esența acestui show – acela de a permite suporterilor să trăiască 10 zile ca CR7.
Cel mai bun și norocos dintre ei va primi un „citybreak de fotbalist” la întoarcere, plus, eventual, un premiu de la un sponsor al emisiunii, împreună cu trofeul de „Microbist de România”.
Ambasadorul FC Botoșani pentru „Microbist de România” va fi selectat de către realizatorii show-ului în urma CV-urilor care vor sosi pe adresa de e-mail marketing@fcbotosani.ro perioada de înscriere fiind 1-7 februarie. În acest context, clubul nostru va trimite în urma unei selecții extrem de riguroase cinci propuneri, dintre care, prin casting, realizatorii show-ului îl va alege pe cel mai reprezentativ și mai ofertant pentru show printr-o filmare pe stadionul echipei noastre.
Candidații trebuie să fie charismatici, să nu aibă cazier, să aibă aptitudini sportive, competivitate, spirit de echipă și să dețină calități fizice cel puțin decente. E important să nu aibă rău de mare sau frică de apă, multe probe fiind subacvatice.