Andrei Pițian și Andrei Patache la conferința de presă (video)

„Este foarte important pentru noi acest meci pentru că mai sunt patru etape, iar dacă vrem să fim cu un pas mai aproape de ceea ce ne dorim cu toții și anume intrarea în playoff, avem neapărat nevoie de victorie. Ați văzut cum a arătat Voluntariul prima etapă, nu trebuie să-i desconsiderăm, trebuie să fim montați și foarte bine pregătiți pentru cele trei puncte.
Sper că am lăsat în urmă coșmarul de anul trecut, sper că am găsit cauzele problemelor pe care le-am avut, mă bucur că sunt sănătos și în sfârșit sunt 100% și pot să mă antrenez, să joc, să intru pe teren și să nu mai ies de acolo.
Ținând cont că au schimbat antrenorul, antrenorii italieni sunt recunoscuți că pot așeza echipa foarte bine în teren cum este și cazul Voluntariului, s-au întărit și i-au surprins și pe cei de la Sepsi pentru că nu este ușor să le înscrii patru goluri așa că trebuie să ne așteptăm la orice și să fim foarte bine pregătiți.”, a declarat fundașul Andrei Pițian.

 

„Cred că o să fim foarte concentrați, suntem într-un moment bun. Toți ne gândim să ajungem tot mai sus, atât timp cât avem șanse la acel loc șase trebuie să tragem cât putem. Eu cred că avem șansa noastră la acest loc. În urmă cu cun an eram la Concordia Chiajna și acel meci ne-a dat peste cap, aduceți-vă aminte că am primit gol în minutul 89 cu Viitorul cu un super gol de la 30 de metri, fără acel golcred că eram noi în play-off. Trebuie să nu mai repetăm greșeala de anul trecut, să fim concentrați și să câștigăm meciul de luni. Fabbrini, Ongenda, Golofca oricând pot să destabilizeze orice apărare din campionatul nostru.
Mi-aș dori să vină cât mai mulți la stadion pentru că e primul meci din acest an, să aibă răbdare că în cele 90 de minute o să câștigăm”, a declarat fundașul botoșănean Andrei Patache.