Andrei Patache: „Personal e mult mai plăcut să bați granzii campionatului decât pe cei de la Iași” (VIDEO)

„Ne așteaptă un meci destul de dificil, cred că terenul o să fie greu. Noi am jucat luni și ne-a programat cam repede, de mult nu am mai prins această situație. Avem un moral bun după două rezultate pozitive cu două echipe bune și sper și ămi doresc să menținem această linie. Cu Iașul este derby-ul Moldovei dar personal e mult mai plăcut să bați granzii campionatului decât pe cei de la Iași. Eu zic că suntem favoriți pentru că jucăm acasă, chiar dacă în ultima perioadă nu am reușit să-i batem dar sper ca mâine să spargem gheața și să ne luăm o revanșă pentru că anul trecut eu s-au dus în Playoff datorită victoriei noastre din ultima etapă.

Fundașii centrali sunt în creștere de formă, au siguranță și sper ca mâine să-l anihileze pe Andrei Cristea pentru că ne-a înscris șapte goluri în ultimele meciuri. Are un procentaj foarte bun de altfel cum a avut și Belu (n.r. – Belu Iordache, Astra Giurgiu) ne-a dat patru goluri din șase.

Am o sută și ceva de meciuri în Liga 1 dar din păcate nu am reușit să înscriu și sper să o fac până mă las de fotbal să am măcar un gol înscris. Promit că o să dăm totul e teren, suntem toți capacitați pentru acest meci, ne-ar oferi o liniște pentru finalul acesta de sezon. Acum trei etape eram pe loc de retrogradare, iar cu două, trei rezultate bune sunt șanse să prindem Playofful.”, a declarat fundașul botoșănean Andrei Patache.