Andrei Chindriș și Alexandru Corban, legitimați la FC Botoșani

FC Botoşani a mai bifat încă două transferuri, legitimându-i pe tinerii Alexandru Corban, de 18 ani, de la SC Bacău şi Andrei Chindriş, de 17 ani, de la „U” Cluj.

„Sunt jucători talentaţi cu perspective frumoase şi care pot confirma. Ei sunt în lotul nostru şi de ei depinde dacă vor reuşi. La fel e şi cazul lui Moruţan, Greu şi a celorlalţi tineri din lot. Toţi sunt jucători de perspectivă cu certe calităţi, dar nu e suficient în fotbal să ai calităţi. Trebuie să demonstrezi, să te impui. Corban este un jucător de bandă, dar poate juca şi în zona centrală. E un jucător bun, rapid, cu o îndemânare bunişoară, frumos ca şi caracter, un băiat cuminte. La fel şi Chindriş. Să vedem pe teren ce vor face”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Prin legitimarea celor doi, numărul jucătorilor din lotul grupării locale a ajuns la 29. Opt dintre aceştia sunt eligibili „under 21”, aceştia fiind: George Miron, Olimpiu Moruţan, Alexandru Târnovan, Claudiu Juncănaru, Răzvan Greu, Lorand Fulop, Alexandru Corban şi Andrei Chindriş.