Amical:FC Botoșani 3-0 Foresta Suceava

FC Botoșani a disputat vineri după-amiază o partidă amicală contra vecinilor de la Foresta Suceava, formație aflată pe locul 12 în Liga 2. Elevii lui Leo Grozavu au câștigat cu scorul de 3-0 (1-0), meci disputat pe stadionul Municipal de la ora 16:00.

În prima repriză Leo Grozavu a trimis în teren următorii jucători:

Alberto Cobrea – Andrei Patache, Andrei Burca, Razvan Tincu, Nicolae Musat – Mihai Bordeianu, Lorand Fulop, Gabriel Vasvari, Catalin Golofca – Robert Elek si Laurentiu Bus

Elevii lui Leo Grozavu au deschis scorul în minutul 10 prin Vașvari din penalty, după ce Elek a fost faultat în suprafața de pedeapsă de către Hanțascu. Peste șapte minute, Lorand Fulop a trecut pe lângă gol, însă după ce a intrat în careu, a șutat la colțul lung, puțin pe lângă poartă. Cu patru minute înainte de pauză, Bordeianu a ratat și el o ocazie mare de gol, trimițând peste poartă mingea primită de la Golofcă.

A doua repriză Leo a schimbat aproape toată echipa și a trimis în teren pe Albut, Popovici, Burca, Cucu, Tincu, Cirstocea, Endrick,Juncănaru, Hergheligiu si Kuku. Pe finalul partidei Popovici a făcut 2-0 cu ajutorul portarului sucevean printr-un șut de la marginea careului în minutul 91, iar trei minute mai târziu Juncănaru stabilește scorul final printr-un superb lob în urma unui contraatac.

Următoare două partide oficiale pentru botoșăneni vor fi pe Municipal, vineri 31 martie va primi vizita formației ASA Târgu Mureș de la ora 20:30, iar miercuri 5 aprilie pe FC Voluntari de la ora 16:00.