Alin Bejan: „Tot ce înseamnă FC Botoșani ne cerem scuze publicului botoșănean”

Prezent astăzi la conferința de presă inaintea partidei din etapa a 11-a din Play-out dintre FC Voluntari și FC Botoșani, secundul Alin Bejan a început declarațiile cerându-și scuze din partea echipei pentru ieșirile lui Alberto Cobrea de la ultimul meci pe Municipal.

„Este un gest, o frustrare, au acumulat oboseală cred și mentală la Alberto, jucător care pune suflet pentru echipă, nici rezultatul nu a fost de partea noastră, colaborat cu presiunea publicului cu „blatiștii”, „demisia” la fiecare meci. Suntem Botoșaniul deocamdată și nu cred că cineva își riscă liberatea. Alberto suferă după gestul făcut, este o acumulare nervoasă, va răspunde în fața clubului conform regulamentului de ordine interioară, e afectat, ne cerem scuze, noi staful pe această cale și tot ce înseamnă FC Botoșani ne cerem scuze publicului botoșănean pentru ieșirea lui nervoasă dar sunt și ei oameni.

Sperăm să fie o colaborare bună cu Croitoru, e la început e carieră. Trebuie să-și schimbe imediat comportamentul din jucător în antrenor că e cu totul și cu totul altă meserie. Cu siguranță că o să-l ajut. Și eu în urmă cu zece ani când m-am lăsat de fotbal m-a luat domnul Leo în staf a fost foarte greu și chiar am avut multe de învățat de la fiecare care a fost aici.”, a declarat antrenorul secund al FC Botoșani, Alin Bejan