Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Alin Bejan: ”Jucăm contra lui Cristi Pustai care a fost şi la Botoşani” – FC Botoșani

Alin Bejan: ”Jucăm contra lui Cristi Pustai care a fost şi la Botoşani”

FC Botoşani s-a impus în faţa Viitorului, fără antrenorul Costel Enache pe bancă. Tehnicianul a fost suspendat după ce în etapa trecută a fost trimis în tribună de arbitrul Sebastian Colţescu. Secundul Alin Bejan i-a ţinut locul lui Enache şi a făcut-o foarte bine.

“A fost un joc greu, pe un teren moale. Mă bucur că am reuşit să luăm toate cele trei puncte. Felicităm băieţii pentru efortul depus şi pentru cât de bine au respectat sarcinile care le-au fost trasate. Ne aşteaptă o deplasare lungă, un teren pe care se luau greu puncte în sezonul trecut. Jucăm contra lui Cristi Pustai care a fost şi la Botoşani. Ne aşteaptă un meci greu, sper ca băieţii să-şi revină până la ora jocului. Mergem cu gândul să nu pierdem”, a spus Alin Bejan.