Alex Corban și Alex Piftor la conferința de presă

Mijlocașul Alexnadru Corban, care a debutat pentru FC Botoșani în meciul pe care gruparea locală l-a terminat nedecis 0-0 pe teren propriu cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a declarat la conferința de presă premergătoare jocului de duminică cu FCSB că formația locală nu este victimă din start.

„E normal să am emoții la debut. Și când am debutat în Liga a 2-a am avut emoții ca orice om. Acum mă simt mai relaxat și vin la antrenament cu motivație în plus. Mergem la Steaua să ne jucăm șansa, probabil ne va lua de sus având în vedere că suntem o echipă mai tânără. Orice echipă care joacă cu ei joacă mai motivat”, a declarat Alexandru Corban, mijlocașul FC Botoșani.

Puștiul lui Costel Enache a spus că este pregătit 100% pentru acest meci și că dacă se va apela la serviciile sale va evolua fără niciun trac și va da tot ce are mai bun pentru ca echipa să obțină un rezultat pozitiv.

„Încerc să dau gol, asta îmi doresc. Nu am emoții și sunt pregătit. Dacă voi juca vom vedea la ora meciului. Am putea să-i surprindem cu atitudine bună și chiar cred într-un rezultat pozitiv.”, a declarat Alex Piftor, mijlocașul botoșănean.

Partida dintre FCSB și FC Botoșani se va disputa pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari.

Meciul, contând pentru etapa a VII-a, este programat duminică, 2 septembrie, cu începere de la ora 21.30 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.