Alessio Carlone a renunțat la fotbal! Mulțumim Alessio!

Mijlocașul FC Botoșani, 🇧🇪Alessio Carlone a fost nevoit sa-și încheie cariera de fotbalist din cauza unei probleme la inimă. Acesta suferă de ARVC, o boală rară care afectează ventriculul drept și care dereglează ritmul de bătăi al inimii.
“Pe 3 septembrie 2020 a sunat telefonul, un telefon care avea să-mi schimbe lumea complet. Mi-a căzut pământul de sub picioare și am rămas fără cuvinte. Cea mai mare frică a mea a devenit realitate. Doctorul mi-a spus că există o afecțiune cardiacă genetică, numită ARVC și trebuie să-mi închei imediat cariera de fotbalist. Am avut multe provocări în viață, dar asta va fi fără îndoială cea mai mare a mea.
Cariera mea de jucător s-a terminat și am avut un timp prea scurt, dar minunat. Fotbalul m-a făcut persoana adultă care sunt acum. Mi-a arătat locuri frumoase din lume. Prin urmare, aș dori să mulțumesc tuturor celor care au luat parte la ea. În primul rând vreau să le mulțumesc medicilor pentru că au descoperit asta și pentru munca lor grozavă. Familia, prietenii și iubita mea care mi-au oferit sprijin necondiționat. Colegii mei (foști) de echipă, de la care am învățat multe. Prieteni grozavi pe care i-am întâlnit. Și nu în ultimul rând vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut. Vă mulțumesc tuturor pentru timpul minunat și pentru mine de a forma ceea ce sunt astăzi.
În mod special doresc să mulțumesc KRC Genk, FC Den Bosch, Patro Eisden Maasmechelen, FC Politehnica Iași și Fotbal Club Botoșani”, a declart Carlone.
Mulțumim, Alessio Carlone!